Jeg ved ikke om det er det gode fællesskab til det samtale, men jeg har lyst til at snakke om det.

Jeg synes det er lidt mærkelig at Danmark, med sit forenings- og gør-sig-selv kultur, ikke har nogle forening som arbejder at tilbude internet adgang.

I Frankrig er der en flok foreninger, hver på sit område, alle sammen under en paraply-organisation, som gør det : de tilbuder internet adgang.

En artikel fra Weekendavisen om det.

Tit er det for sjov, gør-sig-selv-agtig, men også til at få internet på landet (hvor virksomheder gider ikke komme). De ser sig selv, bl.a., som “public service”.

  • @FlapKap
    link
    108 months ago

    Af frygt for at være typen der kommenterer uden at læse artiklen, så har vi faktisk nogle stykker men de er ret lokale. Jeg kender selv til https://parknet.dk/ men der er nok også andre

    • @President_Pyrus
      link
      68 months ago

      Jeg har selv Parknet, da jeg bor i en af deres foreninger. Jeg betaler 75 kroner om måneden for hvad der praktisk talt er 1000/1000 internet. Når jeg en dag flytter herfra kommer jeg til at savne det meget.

      • @FlapKap
        link
        68 months ago

        Jeg er tidligere Parknet kunde og jeg savner virkelig både prisen og at de gange jeg har ringet til dem har det været uden chatbots, telefontræer eller en stakkels ungarbejder med et skema. Derimod en kompetent netværksgut der vidste hvad han snakkede om

        • @President_Pyrus
          link
          38 months ago

          Ja, de gange de har rodet rundt og ødelagt min konfiguration af fast IP, har jeg bare ringet og fået det fikset på kort tid. Det er så befriende.

  • @nicolairathjen@lemmy.world
    link
    fedilink
    3
    edit-2
    8 months ago

    Mit indtryk er at der er mange af disse foreninger rundt omkring i Danmark. Hvor jeg bor tilbyder non-profit-foreningen Glentevejens Antennelaug TV og internet.

    Edit: Her er i øvrigt en liste over medlemmer af Forenede Danske Antenneanlæg.