Det ser labert ud. Hvis du vil have en mere nuanceret smag ud af sovsen, kan jeg anbefale at svitse fintsnittet spidskål sammen med løgene og lade begge dele karamellisere sammen. Længere tid på lavere varme giver bedre resultater. Det er desuden en udmærket generel basis for mange andre saucer der ellers er rodfæstet i løg.
Smagte det ligeså vanvittigt som det ser ud?
Jamen det smagte godt :) Jeg har haft svært ved at finde en måde at lave tofu på som mine børn gider spise, men det her var indtil videre det mest vellykkede forsøg. Jeg skal lige finde en marinade der får det til at smage af lidt mere…
Løg-svampesaucen var super vellykket og nem at lave, så den får klar genvalg. Det var grundlæggende 1 stort løb skøret i 8.-dele, svitset på panden sammen med nogle tørrede svampe, og så en bouillon der fik lov at reducere ind sammen med soja, lidt risvinseddike, og en smule fiskesauce. Den var der noget umame-power i!