Halløj Vi skal have en grill til altanen. Svigerfar siger morsøe er bedre end weber (som jeg heller ikke var imponeret over). Nu står valget mellem en napoleon travel q 285 pro, eller en morsø forno medio
Begge har to brændere, men morsøs brændere er koncentriske halvcirkeler, hvor napoleon istedet har en brænder i hver side
Morsø er vist lidt dybere, men samme bredde.
Vi vil både lave pizza og kalkynbacon på altanen.
Har I erfaring med det ene eller andet? Morsø er lidt dyrere men ikke meget, hvis man kigger sig lidt omkring.
Jeg har erfaring med Napoleonen, og har lyst til at sige… Ingen af dem? Begge er designet med brænderne umiddelbart under ristene. Man har forsøgt at kompensere ved at lave ristene massive umiddelbart over brænderne, men det ændrer ikke ved at det er mere end almindeligt svært at få en jævn varme. Sammenlign deres design med de fleste “rigtige”/større gasgrill som har en form for varmedeflektor mellem brænder og rist for at få en mere jævn varmefordeling.
Hvis det skal være petit ville jeg foreslå noget i den her stil. Derudover ville jeg foreslå at genoverveje projektet hvis der vitterligt kun er plads til en petit gasgrill, da det grundlæggende er svært at få en god præstation ud af dem - specielt hvis den både skal kunne klare pizza og bacon.
Tusind tak. Fedt input. Jeg ved ikke hvad der er petite. Tanken er en altan. Tænker umiddelbart ikke den skal være større end forno medio. Max bredde er 130 cm inkl et bord af en art .
Vi havde en weber spirit 2 tror jeg. Den var tynd metal, og havde for stort grill areal til kun tre brændere. Ikke imponeret. Men den havde de deflektore du snakker om.