Dette er tråden, hvor man kan snakke om sine madkreationer og madoplevelser fra ugen der er gået (næste uges madplaner er dog også velkomne).

Uanset om det er pasta med ketchup eller en crème brûlée der har været på menuen, er man velkommen til at dele det!

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver søndag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk.

God søndag!

  • KlorofylA
    link
    fedilink
    arrow-up
    6
    ·
    1 month ago

    … At huske hvad man fik at spise. En af de sværeste discipliner på denne jord.

    Var til fest og få helstegt pattegris i går. Smagte sindsygt godt. Specielt nakken. Dog var den ikke tilberedt roterende. Har en teori om at fedt og fugt bevares bedre hvis dyret bliver tilberedt mens den drejer da det ikke så let bare falder ned.

    I torsdags fik vi paneret fisk til aften. Fredag formiddag på arbejde fik jeg igen paneret fisk. Fredag aften besøgte vi min svigerfar, hvor vi fik… Paneret fisk.

    • President_PyrusMA
      link
      fedilink
      arrow-up
      2
      ·
      1 month ago

      At huske hvad man fik at spise. En af de sværeste discipliner på denne jord.

      Ja, jeg ved godt at det ikke er nemt, men nogen gange kan man huske et par retter.