Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl 6.

 • SorteKaninMA
  link
  fedilink
  arrow-up
  3
  ·
  5 days ago

  gameplay er også som det skal være, du klikker på ting og de eksploderer 😋

  Det er dog det som altid har gjort Diablo uinteressant for mig, gameplayet er simpelthen for simpelt. Ikke at det nødvendigvis er nemt (man kan vel sætte sværhedsgrad op), men det er bare ikke særlig spændende at sidde og klikke med sin mus på fjender hele tiden.

  • Marand
   link
   fedilink
   arrow-up
   2
   ·
   5 days ago

   Ja, jeg er også ved at være træt af det, skynder mig bare gennem historien nu, men det giver et lille dopamin hit på den korte bane :P Jeg tror for ultranørderne så er det “spændende” ved genren den excel optimering man skal igennem for at lave et optimeret build og få tallene til at være så høje som muligt (numbers go up :D). Men den sværhedsgrad jeg er på eksploderer alt bare og har gjort det i lang tid med den build jeg bare lige har sporet mig ind på og man skal spille en del for at komme op i sværhedsgrad (verden stiger 1 sværhedsgrad når man har løst campaign, og så starter man igen), så for mit vedkommende stopper festen når jeg er færdig med campaign.