Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl 6.

  • @bstix
    link
    32 days ago

    Jeg kunne ikke sove i går, så jeg fandt en dokumentar på Filmstriben “Antropocæn” fra 2018.

    Den viser med meget flotte billeder nogle lokationer hvor nutidens menneskehed i øjeblikket sætter sit præg på kloden og med få ord eller interviews forklarer hvad menneskerne laver dér.

    Det drejer sig om minedrift i Rusland, Tyskland og Italien, en losseplads og krybskytteri i Afrika, lithium produktion og skovdrift i Sydamerika, olieudvinding i USA, koral-afblegning ved Australian og kystbeskyttelse i Kina.

    Det bemærkelsesværdige ved filmen er at den ikke er formynderisk eller dommedagsagtig. Den viser det bare. Her er stedet, her er mennesket. Sådan ser det ud og sådan gør de. Filmen er i et tempo der lægger op til at man selv tænker over det.

    https://fjernleje.filmstriben.dk/film/9000005013/antropocaen---den-menneskeskabte-tidsalder