Så er det endelig fredag! Dette er tråden, hvor der kan snakkes om alt og intet.

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver fredag kl 6.

God weekend!

  • @President_PyrusOPM
    link
    42 days ago

    Ja, mig bekendt er de nye regler at alt arbejdstid skal registreres. 48 timers- og 11 timersreglen har gældt længe, og mig bekendt har man også godt kunne fravige 11 timersreglen, så længe det sker med den ansattes accept og yderst sjældent. Hvis det sker for at dække en vagt ved en sygemelding har jeg personligt ikke noget imod at jeg ikke lige får 11 timers hvile. Jeg kræver bare at det er en situation som min chef ikke kunne have planlagt sig ud af et par dage i forvejen.

    • @KlorofylM
      link
      32 days ago

      Man har - indenfor det offentlige i hvertfald - kunne bryde med 11-timers reglen, hvis den respektive fagforening, en leder fra arbejdspladsen samt tillidsrepræsentanten på arbejdspladsen alle har underskrevet et skriv herom. Er det mon denne diepentation der ikke længere kan opnås.

      • VådFisk
        link
        32 days ago

        Jeg håner at der stadig kan laves særaftaler. Der er enkelte områder det ville give ret så store problemer hvis man ikke kan arbejde 24 timer - botilbud, handicap hjælper, brandmand mm

        • @KlorofylM
          link
          21 day ago

          ja enig. Hvis jeg ikke havde børn ville jeg meget gerne arbejde 24 timer.

          • VådFisk
            link
            21 day ago

            En af mine kolegaer, har to børn, og vedkommende er super glad for 24 timers vagter. Det gir mulighed for at partneren kan holde fri de (få) dage man er på arbejde, og resten af måneden kan børnene hentes tidligt fra børnehave/pleje og det er bare generelt en mere afslappet hverdag. Da jeg ikke har børn, ved jeg dog ikke om det ændre sig jo ældre de bliver.