Konen og jeg tager ud og stemmer lidt senere og fejrer med en god frokost. Hvad er jeres plan? :)

  • @SorteKaninOPMA
    link
    520 days ago

    DR har både partiportrætter og kandidattest som er meget fine synes jeg. Det kan godt være kandidattestene er lidt overfladiske men det er stadig meget bedre at stemme efter sådan en test end ikke at stemme overhoved :)

    • @KlorofylM
      link
      520 days ago

      Har taget den. Testen laver et ret kraftigt lighedstegn mellem mig socialdemokratiet, men også radikale venstre. Kan godt lide SF’s grønne ambitioner. I virkeligheden er det vel også ret vigtigt hvilket parti i EP der sammenarbejdes med?

      • @SorteKaninOPMA
        link
        5
        edit-2
        20 days ago

        Det er nemlig meget vigtigt. Det giver næsten mere mening at tænke på kandidaterne som kandidater til EU grupperne frem for deres danske parti.

        SF er i den grønne gruppe mens Socialdemokratiet er i den socialdemokratiske gruppe. Radikale Venstre er i den liberale gruppe sammen med Venstre (hvilket for mig får deres “stem grønt ved at stemme Radikale Venstre”-reklamer til at lyde lidt hult).

        • @KlorofylM
          link
          420 days ago

          ja tænker også at RV er ude af den årsag. Hælder nok til SF alene af den årsag at de er i den grønne gruppe. Så mangler jeg dog at forholde mig til ting som militær, krigen i Ukraine, økonomi og EU’s konkurrencedygtighed. Men at omlægge landbrugsstøtten så arealer der drives med miljø og klima for øje, subsidieres mere end det destruktive, konventionelle landbrug, virker ret tillokkende.