I dag er det min første kagedag (på trods af en lille bug i standardinterfacet) og samtidigt altså (godt og vel) Feddit.dk’s fødselsdag 🇩🇰🎉🥳!

Jeg startede Feddit.dk for et år siden og der var der ikke meget interesse på det tidspunkt. Det var dog ret heldig timing – der gik kun lidt over en måned før moderatordemonstrationen startede på Reddit og så kom der pludselig en del flere.

Siden Feddit.dk startede er der:

  • Oprettet 404 lokale brugere.
  • 704 brugere der har deltaget i Feddit.dk’s fællesskaber.
  • Oprettet mere end 1600 indlæg.
  • Skrevet næsten 12000 kommentarer.
  • Stemt mere end 68000 gange (54000 hvis man ikke tæller den automatiske stemme man giver sig selv på indlæg/kommentarer)

Tak fordi i alle sammen er her! Vi er ikke så mange så hver eneste bruger betyder virkelig meget. En enkelt aktiv bruger kan gøre en stor forskel! Det kræver kun cirka 2 oplæg om måneden for at være i top 10 af brugere der lægger flest indlæg op.

Det ville også hjælpe at fortælle andre om Feddit.dk eller fediverset generelt. Vi kører jo klart nok ingen reklamer, så mund-til-mund (eller hvad end det svarer til på internettet) er den eneste måde folk kan opdage siden.

  • @President_PyrusM
    link
    1023 days ago

    Tak for initiativet med at oprette feddit.dk. Jeg er stadig glad for at jeg fik taget mig sammen til at oprette en bruger her, dengang Reddit imploderede.

    Og så endnu en gang skal der også lyde en stor tak til de fantastiske brugere herinde. Jeg har stadig kun slettet en lille håndfuld kommentarer som moderator herinde, og antallet af påtaler er også forsvindende lille. Selv hvis /r/Denmark havde samme aktivitet som os, så tror jeg altså at moderatorerne ville have en meget større arbejdsbyrde.