Det er tid til at stemme på din yndlings dansk sang til Lemmyvision 2024

#AFSTEMING

https://strawpoll.com/61gDm8eBvZw


Dette er den endlige liste af sange der kvalificerede sig (jeg måtte desværre fjerne en del gode bud, som ikke var udgivet i 2023)

Du kan stemme på 3 sange. Deadline er 31/marts til midnat. Vinderen der går videre til den international konkurrence, bliver offentligjort her hos Feddit.dk i et sepperat indlæg. Lemmyvision bliver afholdt her: https://lemmy.world/c/lemmyvision@jlai.lu


Sangene kan høres her:

Spotify https://open.spotify.com/playlist/3wPX9gYGM3cyF0qSJ0xqGP?si=6865b1997f3449e7

Youtube https://youtube.com/playlist?list=PLF7USAbVQfvXFqQYr0et_DSi5klpzFQEm&feature=shared

  • @cosmicrookie@lemmy.worldOP
    link
    fedilink
    3
    edit-2
    3 months ago

    Det er mega pudsigt! Jeg er selv opvokset i Grækenland og havde helt glemt alt om dem! Men jeg var nok også mere til Græsk Old Rock (Papakonstantinou eller Xilina Spathia)

    Jeg formoder at du kender til Gogo bordello og Trio Mandili? De er ikke græske men meget gode balkan vibes . Og i den lidt hårdere ende Otyken

    • Limfjorden
      link
      dansk
      33 months ago

      Ja, jeg kender godt Gogol Bordello, men ikke de andre. Jeg begyndte bredte mig ret hurtigt fra Grækenland ud i resten af balkan, og lytter nutil musik fra mange forskellige lande. De kunstere jeg lytter mest til (fra balkan og omegn) er Magnifico (Slovenien), Dubioza Kolektiv (Bosnien), Boban i Marko Markovic Orkestr (Serbien), Fanfare Ciocarlia (Rumænien), og Maraveyas, Panos Mouzourakis og Koza Mostra fra Grækenland. Jeg har en spilleliste, hvis du er interesseret.