Hej alle Reddit-flygtninge!

Dette er en kort, og simpel, introduction til hvordan i nemt kan finde og interagere med andre instanser på Lemmy netværket.

Søgning efter Communities

Feddit er blot én af instanserne på Lemmy, og selvom der er flere Communities på feddit.dk (se liste her), så kan det være rart at kunne deltage i de store communities på fx. lemmy.ml eller beehaw.org.

For at søge efter andre Communities, skal i først gå til feddit.dk/search, eller klikke på søge-ikonet øverst til højre i navigationsbaren.

For at kunne søge efter Communities på andre instanser, er det vigtigt at vælge “Communities” i drop-down bjælken, samt ændre knappen til “All” i stedet for “Local”.

Sidst kan man skrive navnet på det Community man vil søge efter.

I dette eksempel vil vi prøve at finde Technology.

De links der kommer frem, er Communities fra andre instanser, og klikker man på deres navn, kommer man nu ind på Communitiet igennem feddit.dk

NB; Hvis du søger efter et specifikt Community, på en anden instance, og den ikke automatisk kommer frem i resultaterne, skal du søge efter !<community>@<instance>.

I dette tilfælde ville det være !technology@lemmy.ml.

Dette vil automatisk hente Communitiet ind på feddit.dk’s instance.

Subscribe til Communities

Finder man et Community man gerne vil subscribe til, skal man først tilgå det gennem feddit.dk, og derefter klikke på knappen til højre i info-boxen.

Når man har gjort dette vil opslag blive vist på ens startside, hvis man vælger “Subscribed” i stedet for “Local”.

 • minutnudler
  link
  fedilink
  dansk
  arrow-up
  7
  ·
  1 year ago

  Jeg bruger jerboa appen på Android. Er der nogen der ved om det er muligt at skjule indlæg? De to pinned indlæg (dette og et andet) fylder altid 50% af toppen af mit feed nemlig.

  • Kresten
   link
   fedilink
   dansk
   arrow-up
   2
   ·
   1 year ago

   Ved ikke om det stadig er relevant, men måske skjule funktionen under bruger indstillinger kan gøre det?

   • minutnudler
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    Den valgmulighed hvor man kan skjule sete posts? Jo den virker, men jeg vil helst ikke skjule sete posts. Blot ikke have disse to posts øverst. Det er ok på desktop, men på mobilen er det bare meget vertical space.

    • Andreas
     link
     fedilink
     dansk
     arrow-up
     1
     ·
     1 year ago

     Kan du byta till listvyn? Hamburger-meny upp till vänster > Settings > Look and feel > Post View > List istället för Card och Small Card

     • minutnudler
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      1
      ·
      1 year ago

      Jo altså det kan jeg, men jeg kan jo godt lide Card viewet, så det er lidt en træls løsning. Men anyway, det er velbmidlertidigt. Tænker ikke at der vil være pinned opslag for evigt.

      • Andreas
       link
       fedilink
       dansk
       arrow-up
       1
       ·
       1 year ago

       Att gömma lästa/fastnålade inlägg lär vara någonting Jerboas utvecklare jobbar på just nu, vi får ha tålamod och vänta på uppdateringen (eller skapa pull-requesten själva). Inlägget blir kvar tills Lemmy introducerar funktioner att meddela folk vars medlemskapsansökan blir nekad.