• @Max
    link
    dansk
    65 months ago

    deleted by creator

    • @Max
      link
      dansk
      45 months ago

      deleted by creator

      • @SorteKaninMA
        link
        55 months ago

        Slå koldt vand i blodet. Jeg tror ikke det vil ændre så meget som du tror. Folk var også meget bange for hvad Photoshop kunne gøre engang. Nu er alle ligeglade med det.

        Prøv ikke at lade dig bekymre af den slags - gå en tur ude i det virkelige liv og se at verden faktisk er den samme som den var før.

        Kunstig intelligens har også et potentiale for at gøre verden til et bedre sted. Teknologi kan tit bruges til både godt og ondt.

        • @Max
          link
          dansk
          24 months ago

          deleted by creator

          • @farsinuce
            link
            4
            edit-2
            4 months ago

            Jeg forstår godt din bekymring, og du er bestemt ikke alene. Det er vigtigt at anerkende de følelser, du har - dem kan man kan få pga. AI’s ekstremt hurtige udvikling.

            Det er dog en udbredt misforståelse, at nogen vil kunne “styre” en superintelligens efter at have nået singulariteten, som potentielt kunne ske om 10, 30 eller måske 50 år - hvis det overhovedet sker. En superintelligens vil per definition være så avanceret, at idéen om at kunne kontrollere den ikke er realistisk.

            Men her snakker jeg altså ikke om et Terminator scenarie.

            Det, vi reelt bør være opmærksomme på, er ikke en total AI-overtagelse, men snarere hvordan ondsindede aktører kan anvende AI-sprogmodeller til at manipulere adfærd og påvirke holdninger. Det kan give reelle problemer for vores demokratier.