Når jeg en sjælden gang i mellem laver pizza, så er min klare favorit en hvid kartoffelpizza. Det er bare ren gourmet. Du får ikke en opskrift på pizzadej denne gang - den må du selv finde på din foretrukne søgemaskine. Men fyldet er:

  • Mascarpone (smøres ud på pizzabunden i et så tyndtlag som muligt, og bruges i stedet for den traditionelle tomatsovs)
  • Italiensk skinke
  • Kartofler, skåret så tyndt som muligt - gerne på mandolin
  • Frisk mozzarella fordeles ovenpå kartofler og skinke
  • Toppes med frisk rosmarin, lidt flagesalt og god olivenolie
  • SorteKaninA
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    1 year ago

    Bager du den på en sten? Siden du bruger sådan en pizzabakke der.

    • President_PyrusOPMA
      link
      fedilink
      arrow-up
      5
      ·
      1 year ago

      Ja, jeg har en lille (og dårlig) miniovn, hvor der fulgte en pizzasten med. Efter at have rullet dejen ud laver jeg også pizzaen på pizzaspaden.