Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7, hvis intet er forkert. Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • cute_astronaut
    link
    fedilink
    arrow-up
    4
    ·
    6 months ago

    Jeg har det seneste stykke tid spillet Uncharted, jeg har færdiggjort 1’eren og 2’eren og er i gang med 3’eren (De kom i samme pakke)

    Jeg tror min kone er rimelig træt af at jeg sidder og råber af skærmen at han simpelthen er den dummeste mand der findes. Jeg ville ønske at man kunne styre spilleren bedre, og han gjorde hvad man bad ham om i stedet for at hoppe over til skurkens gevær og øjeblikkelig blive skudt i hovedet eller i stedet for at hoppe hen hvor han skal beslutter han sig for at hoppe ud et helt andet sted og dø… Jeg tror jeg er færdig med franchisen efter jeg er færdig med 3’eren.