Når I skal købe ny (stationær) PC, hvem handler I så hos?

Jeg har været OK tilfreds med mm-vision til både arbejdet og familien. Før ~2015 samlede jeg selv, men det kan ikke rigtig betale sig længere pris- og tidsmæssigt.

  • @Muffi@programming.dev
    link
    fedilink
    46 months ago

    Hvis det er flere år siden du sidst har samlet en computer, vil du blive overrasket over hvor svært det er blevet at gøre noget forkert. Selv kabinet-paneler o.l. er blevet dumt simpelt med nyere hardware. Det er klart værd at give et skud igen :)

    • @farsinuceOP
      link
      2
      edit-2
      6 months ago

      Når det er tid til at opgradere, udskifter jeg stadig enkelte dele. Så jeg roder fortsat med nyere hardware fra tid til anden. Har godt bemærket, at man i dag skal gøre sig mere umage for at lave fejl, når man samler. 🙂

      Jeg skal dog stadig holde tungen lige i munden for sikre, at de forskellige sockets og RAM-formater passer til bundkortet. 🧮 Og så er det altid spændende at finde sweet-spottet mellem pris, performance og hardwaregenerationer.

      • @SorteKaninMA
        link
        26 months ago

        Jeg mener https://pcpartpicker.com/ er rimelig god til at pointere hvis delene ikke er kompatible. Jeg har altid sat delene ind i den når jeg skal samle noget nyt.

        • @farsinuceOP
          link
          16 months ago

          Tak, dén “gemmer” jeg lige. Hvad hvordan siger man på Feddit/Lemmy? “Jeg stjerner den”?