Glædelig bagjul og godt nytår!

For transparens laver jeg hver måned et indlæg om Feddit.dks finanser og andet af relevans.

I december måned modtog Feddit.dk 490 kroner (500 kroner før gebyr) fra en enkelt anonym donor. Tak for det! Husk at der sættes pris på selv små donationer 🙂.

De 490 kroner overstiger de månedlige udgifter på 413 kroner. Derved er kassebeholdningen steget til 4195 kroner hvilket giver en “runway” på lige over 10 måneder.

Man kan donere til Feddit.dk gennem Liberapay (https://da.liberapay.com/Feddit.dk/). Man er også meget velkommen til at støtte Feddit.dk ved at være en aktiv bruger og/eller fortælle andre om siden. Især det at fortælle andre om Feddit.dk er vigtigt for at få flere brugere.

Lemmy 0.19

Der er en ny version af Lemmy tilgængelig, nemlig 0.19. Der har desværre været nogle problemer med den og jeg har derfor ikke villet opgradere endnu (ligesom mange andre instanser). Vi burde stadig kunne forbinde med de instanser der opgraderer så jeg tænker ikke det haster så meget. Når den er klar vil der være noget nedetid som jeg vil forsøge at placere sent om aftenen eller tidligt om morgenen.

Der vil sandsynligvis også snart være noget nedetid for at flytte billeder fra lokal disk til object storage.

Feddit.dk er ikke en døgnflue

Nogle af jer har måske hørt om problemerne hos Feddit UK, hvis administrator kort sagt er forsvundet og instansens fremtid er dermed i limbo.

Jeg vil gerne bruge lejligheden til at forsikre jer om at Feddit.dk ikke går nogen vegne og at jeg ikke er den type som blot vil forsvinde, som man har set hos Feddit UK. Den bedste forsikring i denne sammenhæng ville være at have flere tekniske administratorer (altså folk med administrator-adgang til serveren hvor Feddit.dk er hostet). Der er vi ikke endnu, men det burde forhåbentlig heller ikke være nødvendigt (men hjælp er velkommen!).

Som altid kan man stille spørgsmål ved at skrive i kommentarne eller i privatbesked.

  • @DaKoTa
    link
    86 months ago

    Jeg værdsætter det arbejde du lægger i det her 🙏 dette forum er et betydeligt bedre sted at opholde sig i, end f.eks reddit eller facebook. Hvordan ser det egentlig ud ifht nye brugere og aktive brugere og sådan?

    • @SorteKaninOPMA
      link
      5
      edit-2
      6 months ago

      Hvordan ser det egentlig ud ifht nye brugere og aktive brugere og sådan?

      Du kan selv se når der kommer nye brugere i denne tråd (husk at sortere efter nye kommentarer).

      Jeg kan godt prøve at lave samme statistik jeg lavede for noget tid siden, men tror ikke det er ændret så meget. Og husk at vi stadig er relativt få så selv et enkelt opslag fra en enkelt bruger kan gøre en stor forskel :)

      • @EvilCartyen
        cake
        link
        86 months ago

        Personligt synes jeg det føles som om der er mere aktivitet og engagement, flere kommentarer, højere kvalitet, etc. Det er vel også derfor der kommer flere brugere sådan drypvis.

        • @President_PyrusM
          link
          66 months ago

          Jeg oplever også at der er mere aktivitet end der var for 2 måneder siden, og der kommer bestemt også flere brugere for tiden. I oktober og november måned kunne der godt gå et par uger mellem vi fik en ansøgning, mens der nu kommer 3-4 om ugen.

        • @DaKoTa
          link
          46 months ago

          Det er nemlig også det min mavefornemmelse siger, hvilket jo i det store hele er ret dejligt.