Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7. Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • @President_PyrusM
    link
    46 months ago

    Jeg købte det på tilbud på steam for et par uger siden og skal også snart i gang med at spille det. Historien skulle være virkelig god!

    • @EvilCartyen
      link
      36 months ago

      Jeg synes den er fin nok, men jeg spiller sjældent spil for historiens skyld. Havde været fint tilfreds med at det bare var en open world cowboy-sim. Jeg har også spillet hundredevis af timers Skyrim men har ikke været i nærheden af at gennemføre historien…

      • @President_PyrusM
        link
        26 months ago

        Jeg foretrækker at have en film eller en youtubevideo kørende mens jeg spiller, så det er også sjældent at jeg spiller spil med dybere historier i. Det forstyrrer oplevelsen en del hvis man skal forholde sig til dialog fra spillet samtidig med dialog fra filmen. Det sidste halve års tid har jeg dog alligevel spillet Assassin’s Creed Black Flag og Odyssey, og jeg har også af og til taget et par missioner i GTA V.