Så er det endelig fredag! Dette er tråden, hvor der snakkes om alt og intet.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver fredag kl. 7.

  • @President_PyrusM
    link
    127 months ago

    Den sidste uge har jeg døjet med et stoppet afløb i mit bad, hvorfra vandet kun løb meget langsomt ud. I går aftes prøvede jeg så at rense det, med det resultat at det blev endnu mere stoppet, og at håndvasken og køkkenvasken også blev stoppet. Så der har nok været en prop i samlingen af de tre rør fremfor i afløbet fra badet.

    I dag prøvede jeg så at fikse det med et par kander kogende vand, som jeg hældte i afløbet. Resultatet af det var en masse grumset vand, der stadig sivede langsomt gennem afløbet. Så for en time siden overgav jeg mig og gik ned og købte mig en svupper i Rema. Med den lykkedes det mig fra vasken at presse og suge vandet op til mit badafløb. Udover grumset vand fik jeg suget 5-6 store fedtklumper op, som sikkert har siddet fast i afløbet, men det lykkedes mig da at fjerne proppen (og få lidt kloakvand sprøjtet på armene). Så nu har jeg igen et velfungerende og rent afløb og trænger til et bad, som må blive når lugten på badeværelset lige har lagt sig.

    Med den indsats kan man vel godt tillade sig at lave pandekager til aftensmad, serveret med en kop gløgg til, ikke? God weekend :)

    • @SorteKaninMA
      link
      77 months ago

      Har også et afløb som tit stopper til, men afløbsrens har heldigvis været nok indtil videre.

      Det er dog også vældig hårdt at bukke sig ned under vasken og hente afløbsrensen så jeg tror sgu også jeg trænger til nogle pandekager.

      • @President_PyrusM
        link
        47 months ago

        Du bør lige være opmærksom på at afløbsrens kan være rimeligt problematisk at bruge. Får det lov at størkne bliver det lige så hårdt som cement. Så er det bedre at bruge kogende vand eller natron og husholdningseddike.

        Og god fornøjelse med pandekagerne. De virker vidst også fortjent i dit tilfælde!

      • @President_PyrusM
        link
        3
        edit-2
        7 months ago

        Det var jeg nok også truet tyet til hvis det ikke lykkedes med svupperen, men jeg foretrækker ikke at bruge stærke kemikalier, som på sigt vil skade afløbet.