Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7. Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • @KlorofylM
    link
    57 months ago

    Så [gristina ](Gristina | DRTV https://www.dr.dk/drtv/program/gristina_250640) med ungerne i weekenden. Hold da op, det er noget af det mest syrede jeg længe har set. Den varer kun 15 minutter, så hvis nogen skulle være nysgerrige, er det ikke en længere periode af jeres liv i skal bruge.

    Ellers nåede vi at se lidt af denne svenske serie: a nearly nornal family. Den virker ret god. En slags krimi men med et gennemgående tema om psykologi. En ung kvinde flirter med en mand. Der lægges op til sex, men da han ligger oven på hende, siger hun fra. Dette ignorerer manden og startet samleje alligevel. Pigens forældre vælger ikke at anmelde overgrebet, hvilket selvfølgelig påvirker ved hende. 4 år senere, da hun er 19, finder hun sammen med en 32 årig lidt lusket type. Han findes senere myrdet, og den unge kvinde mistænkes af politiet.