@Styrke tog op et vældigt godt point om alternative frontends til Reddit, fordi de bruger Reddits API og stopper sandsynligvis med at virke om 3 dage. Derfor skabte jeg en bot, der henter indlæg og kommentarer fra Reddit og poster dem til Lemmy. Du kan læse trådene fra /r/Denmark på demo-instansen her. Den poster kun i sin egen instans og kan blokeres nemt, hvis du ikke vil se botindhold.

Botten bruger ikke Reddits API. Den er næsten klar men der er nogle forbedringer, jeg vil lægge til inden jag publicerer kildekoden. Når den er færdig kan du starte en ny instans og arkivere hvilken subreddit du vil. Brug ikke botten på instanser, du ikke har lov til, fordi den poster hundredvis af kommentarer hvert minut den oppdaterer, og du skal blive rate limited eller bandlyst fra instansen. Kommentere også ikke i disse tråde, fordi dine kommentarer ikke sendes til Reddit.

  • AndreasOP
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    2
    ·
    1 year ago

    Tack för förslaget, jag lade till en konfigurationsvariabel som låter botägaren välja att ställa texten ovanför eller under innehållet. Jag tänkte att texten skulle vara på längst upp så alla vet att tråden är botskapade som lemmit.online:s utvecklare argumenterar, men med tanke på att den här botten inte är offentlig bör det göras frivilligt.

    Det går även att ändra texten själv i konfigen!

    header_position: top # Either 'top' or 'bottom'. Defaults to top if not provided
    
    community_map:
      - subreddit: sweden # Name of the subreddit to crosspost from, without /r/
        community: sweden # Name of the Lemmy community to crosspost to, without /c/ or domain
        sort: new # Either 'new' or 'hot'. Defaults to new if not provided
        post_header: '##### Det här inlägget arkiverades automatiskt av [Leddit-botten](https://github.com/hjalp/leddit). Vill du diskutera tråden? Joina vårt Lemmy-community på [feddit.nu](https://feddit.nu)!'```