Artiklen handler om at den kinesiske regering formentlig støtter produktionen af kinesiske elbiler. Elbiler fra Kina sælges derfor ca 40.000 kr billigere end tilsvarende elbiler fra Europa. Man mener at årsagen hertil, er at det rent faktisk er en god forretning for Kina, da den stor produktion giver en masse arbejdspladser og penge til landet. Og man mener at de ret aggressivt forsøger at komme ind på markedet, så de kinesiske mærker bliver den nye vw eller Toyota corolla.

Er det godt eller skidt? Ville i betale 40.000 mere for en bil for at undgå at den tjente penge til Kina og ikke til fx Tyskland eller Frankrig?

  • @farsinuce
    cake
    link
    19 months ago

    Selv tak for din liste. Vidste ikke, vi havde så mange danske højtalerproducenter.

    Byd hjertens gerne ind! Sjovt at du anbefaler DeBuyer. Vi står og skal købe nye gryder til induktion, og vi havde netop søgt os frem til dét mærke.

    • @KlorofylOPM
      link
      29 months ago

      Kunne også være mascot til arbejdstøj https://www.mascot.dk/da/om-mascot

      Sjovt at du anbefaler DeBuyer

      Købte min første debuyer stegepande for omkring 20 år siden, og det er stadig min goto pande. Det er bare pladestål uden teflon. Så der er heller ikke formodet træls kemi der forurener dig og miljøet. Man skal vare huske at de ruster og ikke må komme i opvaskeren.