Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7. Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • @President_PyrusM
    link
    49 months ago

    Jeg hører “Sapiens - En kort historie om menneskeheden” af Yuval Noah Harari. Hvis du ikke har læst eller hørt lydbogen før, så vil jeg på det kraftigste anbefale at få det gjort. Den giver et helt nyt indblik i vores egen natur og i vores samfund.

    • @farsinuce
      link
      4
      edit-2
      9 months ago

      Det er en fantastisk (lyd)bog, som har flyttet min forståelse af hvordan vi er, tænker og handler. Er ved at høre den for anden gang på engelsk.

      Hvilket sprog hører du den på?

      Sapiens er udkommet i flere udgaver til forskellige aldersgrupper: Fra 8 år og fra 14 år.

      Ref. til officiel hjemmeside med links til YouTube kanel kanal, Lex Fridman interview mv.

      • @President_PyrusM
        link
        39 months ago

        Jeg hører den på dansk. Når det kommer til lydbøger, så hører jeg dem ofte på dansk eller engelsk alt efter hvilken oplæser der er bedst (eller mindst dårlig). Et eksempel er Eragon-bøgerne, hvor de to første på dansk er med en god oplæser, men de sidste to har forskellige oplæsere. Der vælger jeg normalt at høre 1 og 2 på dansk på mofibo og 3 og 4 på engelsk på audible.

    • @SorteKaninMA
      link
      49 months ago

      Jeg elsker den bog, den er fantastisk. Også stor anbefaling fra min side.