Så er det endelig fredag! Dette er tråden, hvor der snakkes om alt og intet.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver fredag kl. 7.

  • President_PyrusMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    8
    ·
    1 year ago

    I går faldt jeg over en nedsat grydesteg i Rema, så jeg slog til med det samme og besluttede mig for at lave boeuf bourguignon. Jeg brød traditionen og lavede den med en lækker flaske Bordeaux fremfor Bourgogne. Til gengæld var der naturligvis næsten en hel flaske i retten - resten røg i et glas til kokken.

    Inden I spørger, så sørgede jeg naturligvis for at købe to identiske flasker, så der også var en til maden. Hvis du aldrig skulle have lavet det før, så kan jeg varmt anbefale det. Det kræver dog at man går i gang cirka klokken 12, for det er altså i den grad en simreret.

      • FCKenneth
        link
        fedilink
        arrow-up
        3
        ·
        1 year ago

        Den er på listen over retter jeg skal lave en dag

        • President_PyrusMA
          link
          fedilink
          arrow-up
          3
          ·
          1 year ago

          Det kan klart anbefales. Det er jo praktisk talt oksekød og bacon, der bliver kogt i brun sovs. Franskmændene er altså geniale nogen gange!