Man kan dog godt lave en æltefri version, efter de samme principper som for æltefrit brød. Det kræver dog en del øvelse at få til at fungere. Jeg ælter normalt min på min elendige maskine, og når jeg så mister tålmodigheden fordi den reelt ikke bliver æltet, så bliver det med klør fem. Men Adam Ragusea har vidst nok en fremgangsmåde på Youtube.
Brød kan jeg godt se, men jeg har aldrig hørt om æltefri pizzadej. Det kan måske lade sig gøre, men jeg forestiller mig at man vil have problemer med at strække den ud uden at bruge en kagerulle.
Jeg blev også inspireret af Adam Raguseas metoder, men har så justeret lidt sidenhen. I hans første pizza-video bruger han skam også en røremaskine - det stoppede han kun med for at hans videoer relaterer til flere folk, altså også dem som ikke har en røremaskine.
Man kan dog godt lave en æltefri version, efter de samme principper som for æltefrit brød. Det kræver dog en del øvelse at få til at fungere. Jeg ælter normalt min på min elendige maskine, og når jeg så mister tålmodigheden fordi den reelt ikke bliver æltet, så bliver det med klør fem. Men Adam Ragusea har vidst nok en fremgangsmåde på Youtube.
Brød kan jeg godt se, men jeg har aldrig hørt om æltefri pizzadej. Det kan måske lade sig gøre, men jeg forestiller mig at man vil have problemer med at strække den ud uden at bruge en kagerulle.
Jeg blev også inspireret af Adam Raguseas metoder, men har så justeret lidt sidenhen. I hans første pizza-video bruger han skam også en røremaskine - det stoppede han kun med for at hans videoer relaterer til flere folk, altså også dem som ikke har en røremaskine.