Jeg eksperimenterer stadig med den helt rigtige pizza.
Jeg er begyndt at bruge en røremaskine, hvilket er virkelig nice, men jeg stødte så ind i et nyt problem, nemlig at dejen blev meget varm efterhånden som den kører i maskinen. Det gør at dejen hæver alt for meget og dybest set går i stykker inden den når at køle ned i køleskabet til langtidshævning natten over.
Så for at fikse det er jeg begyndt at fryse mit mel og brug køleskabskoldt vand - så holder dejen temperaturen selvom den bliver kørt meget i maskinen. Så er jeg også begyndt at bruge en tipo 00 mel, hvilket jeg også tænker hjælper på det. Resultatet blev meget godt (selvom den blev lidt våd men det var kun fordi vi var lidt for overivrige med fyldet 😅).
Jeg elsker mit bagestål. Det hjælper virkelig til både pizza, boller og brød. Ydermere har jeg en ret bred ovn, så jeg har plads til to stål. Jeg kan bage to pizzaer ad gangen! Vildt fedt.
Wow! Hvad er det for en ovn? Det lyder rimelig luksus!
Det er et 90 cm bredt Smeg-komfur. Hvis man har plads til sådan en moppedreng, så kan jeg kun anbefale det. Det er meget rart med den ekstra plads. Det gør det også meget nemmere at lave mad sammen med en anden, uden man behøver at stå på deres fødder.
Prisen er en anelse pebret, så vent til de kommer på tilbud ;)
Puha de er dyre! Det er vist meget heldigt at jeg overhoved ikke har plads til den slags i mit køkken 😅 💸