Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.
Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det
Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.
Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .
God lille-fredag og bon appétit!
Jeg har fået kefirknolde hjem, så første omgang er nu sat over. Knoldene skulle gerne formere sig for hver gang, så forhåbentlig har jeg snart nok til en god portion. Derfra håber jeg at kunne lave både en tykkere yoghurt og noget i stil med cremefraiche - det bliver lidt sjovt at prøve sig frem med
Jeg har også fået gang i en kombuchasvamp, som nu er ved at nå en god størrelse til en reel portion. Jeg elsker kombucha og har lavet det før, så jeg glæder mig virkelig 😁 (fermenteret te).
Aftenen står i det hele taget i mælkeprodukternes tegn - jeg skal også prøve at lave knapost og se, om den kan erstatte vores købte smøreost. Det ikke noget jeg har lavet før, men har en kærnemælk på dato, så nu giver jeg det et forsøg.
Det lyder spændende!
Kefir skulle jo være mirakelmidlet til tarmen.
Og så smager det godt!
Er mælkekefir jeg giver mig i kast med. Har tidligere lavet vand kefir, hvilket også var super lækkert, men har bare fået nok af det