Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.
Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det
Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.
Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .
God lille-fredag og bon appétit!
Nu har jeg også praktisk talt perfektioneret mit æltefrie grydebrød med gær. Det var ikke så svært at gå fra det og til surdej. Og så var jeg også heldig med at min surdej var meget hurtig til at blive klar til bagning, så den er sikkert allerede rigtig god. Jeg mener også at de er nemmest at lave om sommeren.
Det er heldigvis også blevet langt bedre siden 🙂
Varme har meget at sige for hvor hurtigt en surdej er klar, det er helt sikkert. Der er sikkert nogle rigtige nørder det kan kloge sig om at det nogle bestemte bakterier der blomstrer mest op alt efter hvilken temperatur surdejen står ved.
Er surdej min tam/halvdød og har jeg travlt, fodrer jeg den og sætter den i dehydratoren ved 40 grader. Så kommer der fart på.
Umiddelbart tænker jeg godt du måske godt kunne bage dit brød lidt længere, men jeg kan også godt lide smagen i en lidt mørk skorpe.
Ja, jeg fik heller ikke givet den helt nok tid efter låget kom af gryden, så skorpen blev ikke helt god. Brødet jeg fik bagt i går fik en bedre skorpe.