Michelin og fine dinning er absolut ikke for alle, men jeg synes det er spændende at følge med i udviklingen af danske restauranter og nye tendenser. Jeg voksede op i fattig 80erne og 90erne og har lidt en oplevelse af, at mad dengang var meget discount og ikke nødvendigvis god kvalitet. Der var virkelig mange udkogte grøntsager. Det føles som om at New Nordic Cuisine har været med til at sætte en fokus på gode råvarer, nye teknikker og alternative tilgange til mad.
Har I nogle favoritter blandt restauranterne eller nogen som er blevet overset? Det er fedt at se Aalborg på listen, Alimentum er også virkelig god!
Arhmen jeg er lidt misundelig på Alchemist, det kunne jeg godt tænke mig at prøve! Jeg er pt. nok en smule for nærig og/eller uvildig til at spare op. Kadeau har jeg også kun hørt virkelig godt om. AOC har jeg (ad omveje) fået takeaway fra engang og det var en smule undervældende.
Herhjemme var Jordnær virkelig en god oplevelse, men MOTA eller Sushi Anaba, var nok dem, som overraskede mig mest.
Jeg tænker også på at skulle derind igen. Jeg var der kort efter de åbnede, så håber at de har ændret nok på menuen.
Jeg skal selvfølgelig være lidt snobbet, og sige at jeg bedre kunne lide deres gamle lokaler. Vi var kun vores selskab på 6 personer, i et lokale med plads til 12 mennesker. Jeg synes dog at de har overført magien godt til de store lokaler