Så er det fredag igen, så vi har naturligvis et behov for fri snak. For supplerende tekst, se sidste uges opslag :)

Måske bør vi også finde ud af at få sat en bot op, så dette og lignende opslag automatisk bliver slået op.

  • @Klumz
    link
    191 year ago

    Jeg er begyndt at stå på skateboard igen i en alder af 33, fuck det er fedt. Der er kommet nye hjul og lejer på boardet, så det køre det som en drøm igen, nu skal der sgu trænes kickflip.

    • mifan
      link
      61 year ago

      Haha - fedt! Hvor lang har din pause været? Og hvordan var de første minutter tilbage på brættet?

      • @Klumz
        link
        61 year ago

        Pausen var 15 år, så der er lidt at indhente, men med muscle memory så går det faktisk overraskende godt. Jeg var lige nede og kysse asfalten inden for de første par minutter, ellers kom balancen hurtigt tilbage ;)

    • @bstix
      link
      51 year ago

      Der er et enkelt eller to communities på lemmy om skateboarding, men de er ikke rigtigt aktive endnu. Jeg håber der kommer noget ligesom r/oldskaters her også.

      Men iøvrigt altid fedt at se andre gamle skatere. Jeg møder næsten altid nogle nye gamle hver gang jeg er afsted i virkeligheden, selvom jeg troede jeg kendte dem alle sammen i forvejen.

      De sniger sig ud af parcelhusene om aftenen når børnene er lagt i seng, og med de lyse aftener, så er der højsæson lige nu for gamle mænd på nye brædder.

      • @Klumz
        link
        51 year ago

        Haha, det lyder som mig 😁

    • @Paul
      link
      11 year ago

      Fedt, jeg håber også snart at kunne få restaureret mine Bauer side-by-side. Havde egentlig tænkt det skulle være når den ældste ville have rulleskøjter, men det kunne være man bare skulle gøre det for sig selv.