Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.

Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .

God lille-fredag og bon appétit!

    • MummifiedClient5000
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      2
      ·
      4 days ago

      Jeg var også skeptisk da jeg hørte fra en kollega at han smører til 5 dage ad gangen, men sålænge det ikke er fisk eller andet slasket pålæg er det helt OK. Og langt bedre end mine alternativer (smøre hver aften/morgen, en dyr og dårlig kantine, sandwich fra supermarkedet).

      • EvilCartyen
        link
        fedilink
        arrow-up
        2
        ·
        4 days ago

        Det kommer jo nok også an på hvilke krav man har til sin frokost; jeg ville klart hellere smøre hver aften.

        Eller måske lave frosne sandwiches - så kan du tage en op af fryseren hver aften, og så er den klar om morgenen til at tage med.

        • MummifiedClient5000
          link
          fedilink
          dansk
          arrow-up
          2
          ·
          4 days ago

          Ingredienserne kommer jo faktisk fra køleskabet og har ofte ligget der i flere dage før jeg fletter dem sammen til en sandwich. En tur i fryseren ville til gengæld helt uden tvivl ødelægge konsistensen af sådan noget som flødeost og hummus.