Vi sad og snakkede om pension og levealder den anden dag i frokostpausen på arbejdet og så blev det bragt op at lande der spiser mere fisk generelt har en højere gennemsnitslig levealder. Så jeg tænkte jeg hellere måtte begynde at spise lidt mere fisk 😅.

Jeg spiser det generelt ikke så meget, mest fordi det er dyrt. Derfor har jeg heller ikke så meget erfaring med fisk i køkkenet, så jeg kunne godt bruge noget inspiration og/eller tips.

Har i en livret med fisk? Hvilke grøntsager eller andet tilbehør spiser i med fisk? Er der nogen bestemte fiskearter i går efter?

  • Limfjorden
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    5
    ·
    3 months ago

    Rødspættefiletter med remo og pomfritter er en klassiker herhjemme. Tun-bøf synes jeg også er ret godt. Varmrøget laks.

    Jeg kan personligt også godt lide at lave en “SLT-Sandwich”. Det står for Salmon-Lettuce-Tomato. Hvis man steger røget laks i olie, kan det i det tilfælde fungere som en god bacon-erstatning. Evt. kan tomaterne være soltørrede.