Dette er tråden, hvor man kan snakke om sine madkreationer og madoplevelser fra ugen der er gået (næste uges madplaner er dog også velkomne).
Uanset om det er pasta med ketchup eller en crème brûlée der har været på menuen, er man velkommen til at dele det!
Denne tråd oprettes automatisk af botten hver søndag kl 6.
Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk.
God søndag!
Jeg har været på tur, i Vilnius, Litauen, og været på en rigtig god georgisk restaurant. Jeg har også prøvet klassisk litauisk mad. Det var desværre ikke den store succes.
Kender I det, når man står nede i butikken og prøver at få inspiration til aftensmaden, og man så får øje på en vare, som med det samme giver svaret? I dag var det arspargessnitter jeg fik øje på, så i dag blev det til tarteletter med høns (kyllingebryst) i asparges.
Camilla Skovs bøger har været den store inspiration den her uge - især porretærten var et hit!