• SorteKaninOPMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    8
    ·
    edit-2
    1 day ago

    - Det er nærmest fyldmateriale, som ikke har kostet særligt meget at producere, som bare skulle være til for den ene eller den anden årsag. Så de værner jo naturligvis om prestigeprojekter, som de måske selv har bygget op og deres egne originale produktioner, siger han.

    Jeg gad vide om der også er en ide med at skyde med hagl og håbe at noget rammer plet. Alle streamingtjenesterne prøver at lave den næste Game of Thrones, altså den serie som alle følger med i og man er næsten mærkelig hvis ikke man ser den. Men samtidig virker det som om ingen tør investere stort i noget for at opnå den fornødne kvalitet, fordi hvad hvis nu det ikke fanger?

    De tør ikke løbe risikoen, og det kan man måske se i nutidens film og serier. Det er en bunke af sequels, spinoffs og kendte formularer. Man skal lede længe for at finde noget reelt nyt og inspirerende. Det er lidt sørgeligt.

    • Rungester
      link
      fedilink
      arrow-up
      2
      ·
      4 hours ago

      Det er nærmest fyldmateriale, som ikke har kostet særligt meget at producere,

      Den følelse har jeg haft i flere år. Vi har droppet at betale til div tjenester, fordi kvaliteten bare ikke var god nok. Jeg syntes også at kunne se en tendens, at der var brugt penge på afsnit 1-3 og så afsnit 8 som afslutning. Alt der imellem føltes skrabet og ligegyldigt.