Jeg elsker virkelig oktoberfestbier, og bliver hvert år meget skuffet over udvalget herhjemme. “Udvalget” består ofte af Skovlysts version, hvilket jo er helt forkert. Øllet skal jo som minimum være brygget i Tyskland, og også være blandt dem der serveres i München (Augustiner, Hacker-Pschorr, Hofbräu, Löwenbraü, Paulaner og Spaten).

Desværre er min erfaring at det er tæt på umuligt at skaffe nogen af dem herhjemme, medmindre man er villig til at købe en fustage, som dog er lidt overkill. Jeg har flere gange købt en ramme Paulaner, som jeg har fået sendt hjem med pakkeposten, men i år er jeg ikke lykkedes med at finde nogen steder som sender tysk øl til Danmark.

Det kan selvfølgelig godt være at jeg er for tidligt ude, og Paulaner ikke har sendt dem på markedet endnu, men jeg mindes bare at have købt det tidligt i september før.

Så hvis der er nogen derude der skulle kende enten en online forhandler, der sender til Danmark, eller en fysisk butik i Københavnsområdet, som man kan forvente har (værdig) oktoberfestøl i sortiment vil jeg meget gerne høre om det.

Hilsen en (lettere panisk) oktoberfestbierentusiast.

  • HejMedDig
    link
    fedilink
    arrow-up
    6
    ·
    8 days ago

    De plejer at have Paulianer i Lidl. Så den der, for et par uger siden