• AssensvejOP
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    1 month ago

    Endnu et samlebåndsprodukt. Det er tydeligt at udviklerne har gjort præcis hvad de blev bedt om, og ikke mere. Og det er godt!
    Lad Ubisoft visne i deres egen inkompetence. Stem med pungen og se spillets historie på YouTube i stedet. I går ikke glip af meget.

  • SorteKaninMA
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    edit-2
    1 month ago

    130 dollars for en “Ultimate Edition”?!? Det er jo helt sygt (det vildeste er måske at der må være folk der køber det, ellers ville de ikke sælge til den pris). Jeg tror efterhånden jeg er helt færdig med AAA-spil. De kan bare ikke det samme som indie af en eller anden grund. Talos Principle, Outer Wilds, Hades, CrossCode osv. vil jeg gætte på er langt bedre spil for mindre end en fjerdedel af prisen.

    • AssensvejOP
      link
      fedilink
      arrow-up
      3
      ·
      edit-2
      1 month ago

      De kan bare ikke det samme som indie af en eller anden grund.

      Desværre har de fleste indiespil integritet og respekt for forbrugerne, så de vil aldrig tjene milliarder, når de ikke manipulerer spillere til at købe MTX 🤷 Ansvaret ligger hos forbrugere, og med tiden vil vi blive klogere. Vi må bare ignorere det indtil da. 😄

      • SorteKaninMA
        link
        fedilink
        arrow-up
        3
        ·
        1 month ago

        Ansvaret ligger hos forbrugere, og med tiden vil vi blive klogere

        Hvor sikker er du på det? Jeg har en fornemmelse af at folk vænner sig mere og mere til de her griske strategier og at det normaliseres. Engang var der jo ingen store spil-udviklere der gjorde det, men nu er det overalt, og det ser ikke ud til at blive mindre.

        Det er lidt ærgerligt. Tror desværre de fleste forbrugere slet ikke “stemmer med pungen” på den måde, som man ellers burde. Der er rigtig mange gamere der helt ukritisk køber det nye Call of Duty/FIFA eller det nye Star Wars spil for den sags skyld.

        • AssensvejOP
          link
          fedilink
          arrow-up
          4
          ·
          1 month ago

          Hvor sikker er du på det?

          Det skal nok blive bedre. Om det så tager 3 milliarder år. Jeg tror på menneskehedens stræben efter en bedre verden. 🌷