Æblefald vil ikke gå på kompromis med kvaliteten og skrue uhæmmet op for produktionen. Den århusianske virksomhed bliver hele tiden klogere på, hvordan den kan forfine og styrke smagen af deres cider, som bliver lavet på æbler fra århusianske haver.
Det er jo et spørgsmål som er svært at svare på :) Jeg synes der er store forskelle på cider - fra det søde til det tørre, fra den ene æblesort til den anden, fra den ene stilart til den anden - men om du synes det samme er jo svært for mig at vide.
Jeg foretrækker min cider helt helt tør & med champagnebobler og det er det jeg selv laver. Men grundlæggende er det jo fermenteret æblejuice, og det er det, det smager af.
Edit:
Fransk cider er typisk temmeligt sød og har en relativt lav alkoholprocent på måske 3-5%
Engelsk cider er typisk tør og har en højere alkoholprocent på ca. 5-9%
Spansk/asturisk cider er typisk vildgæret, næsten uden bobler, og har en markant eddikeagtig smag
Der er masser af variation, men muligheden for at SMAGE de her cidere er meget begrænset i DK. Det er blandt andet derfor jeg selv laver det; det er næsten ikke til at få god cider for penge herhjemme og udvalget det kriminelt dårligt.
Det er jo et spørgsmål som er svært at svare på :) Jeg synes der er store forskelle på cider - fra det søde til det tørre, fra den ene æblesort til den anden, fra den ene stilart til den anden - men om du synes det samme er jo svært for mig at vide.
Jeg foretrækker min cider helt helt tør & med champagnebobler og det er det jeg selv laver. Men grundlæggende er det jo fermenteret æblejuice, og det er det, det smager af.
Edit:
Der er masser af variation, men muligheden for at SMAGE de her cidere er meget begrænset i DK. Det er blandt andet derfor jeg selv laver det; det er næsten ikke til at få god cider for penge herhjemme og udvalget det kriminelt dårligt.
Tak for er grundigt svar. Jeg tror jeg er til det tørre også.