Hej Hestenettet

Jeg kommer til at tilbringe et par eftermiddage alene i Aarhus - nogen forslag til hvad der er godt at se/lave, når man tager den tidsbegrænsning i mente? Forslag til spisesteder modtages også gerne 😀

  • DraagDunk
    link
    410 days ago

    Street Food ved rutebilstationen er 10/10 ift. mad (med mindre du er efter en decideret kulinarisk oplevelse – maden er god, men det er street food).

    Regnbuen på Aros er en god oplevelse!

  • @TDCN
    link
    310 days ago

    Er du til bøger så er BOGhandleren Kristian F. Møller en hyggelig butik. Har dog kun været der en enkelt gang, men husker det stadig som en rigtig hyggelig bogbutik

    • @SorteKaninOPMA
      link
      210 days ago

      Generelt nørdet men jeg leder ikke efter noget særlig specifikt :)

      • @EvilCartyenM
        link
        510 days ago

        Well, du kan jo altid slentre rundt nede i Latinerkvarteret, der er mange fine butikker og cafeer. Aros er også fint, hvis du er til kunst. Faraos har en stor tegneserie-fokuseret butik man kan bruge en eftermiddag i, og de har også en anden butik med brætspil og figurer etc.

  • @farsinuce
    link
    210 days ago

    Tjah. Måske en tur i Bruun’s Galleri, hvis du vil shoppe. Eller Dokk1 for at kigge. Den Gamle By, hvis vejret bliver til det.

    Og nørdet, siger du? Hvis du ikke har prøvet VR endnu, så er der noget, som hedder Aarhus VR… godt nok ved Brabrand. Har ikke prøvet dem selv.