Der er mange store navne på plakaten, men ikke så meget der rigtigt siger mig noget. Det bliver selvfølgelig stadig en fest og virker headlinerne lidt udbrændte, er der altid mulighed for at opleve mindre kendte navne på de to små scener Gehenna og Pandæmonium.

Copenhell har desværre og komplet uforståeligt valgt at skære Smadreland fra, så man kan ikke pulverisere en bil med en stridsøkse i år 😢 (I hvert fald ikke uden risiko for et retsligt efterspil).

Glæder mig især til Mr. Bungle, Tool og Sort Sol:

En mærkelig ting jeg har bemærket ved programmet:

  • Bruce Dickinson uden Iron Maiden
  • Kerry King uden Slayer
  • Tom Morello uden RATM
  • Corey Taylor uden Slipknot

Jeg har ikke de helt store forhåbninger til nogen af de ronkedor-koncerter, men jeg kommer nu nok alligevel til at give nogen af dem en chance. Jeg har et blødt punkt for Bruce Dickinsons første solo-album, så hvis han smider en “Tattooed Millionaire”, “Born in '58” eller “Gypsy Road”, så er det ventetiden værd.

Hvad skal du se?

  • @cute_astronaut
    link
    320 days ago

    Jeg ved ikke lige med Copenhell i år, jeg har aldrig været på Copenhell og er gået glip af en masse, men jeg synes ikke at der er noget jeg vil betale dette for i år, jeg ville gerne se Accept og Bruce Dickinson, resten skulle bare være en oplevelse.

    Mht. Bruce Dickinson så er det ikke så mærkeligt at han kommer solo i år da han lige har udgivet et nyt solo album, ganske vist med en del af Maiden drengene på instrumenterne, men det var åbenbart på tide med et album med musik der ikke passede ind i Iron Maiden.

    • @MummifiedClient5000OP
      link
      dansk
      219 days ago

      Jeg kan ellers garantere en fest også selvom lineuppet ikke trækker.

    • @bobslaede
      link
      420 days ago

      Det er jo hele min barndom og ungdom.
      Sejt