Dagens ret herhjemme blev kyllingesuppe serveret med en skive hjemmelavet grydebrød.
Opskrift fra Adam Ragusea (som jeg kan anbefale at følge): https://youtu.be/xudhMRXvJI0?si=xXyCbj_wIVc39meI
Dagens ret herhjemme blev kyllingesuppe serveret med en skive hjemmelavet grydebrød.
Opskrift fra Adam Ragusea (som jeg kan anbefale at følge): https://youtu.be/xudhMRXvJI0?si=xXyCbj_wIVc39meI
Af grøntsager har jeg brugt løg, hvidløg, gulerødder, pastinak og bladselleri, som alle har fået lov til at koge en times tid efter kyllingen er kogt en time. Krydret med salt, peber og gurkemeje.
lyder fandme lækkert. it is soup time.
Det er det, og så er det en let og billig måde at få en helvedes masse grøntsager på. Jeg brugte cirka samme vægt grøntsager som den hele kylling, og det havde ikke gjort noget at bruge dobbelt så meget. Og så har man mad til de næste mange dage, hvilket også er lækkert!