… hvordan i alverden kan vi i Aarhus stadig være i en situation hvor bybusserne ikke kan køre og mange veje stadig er totalt ufarbare hele 5 dage efter det holdt op med at sne?

Hvad i alverden foregår der? Er det ligesådan i andre østjyske byer eller er vi specielt talentløse i Aarhus?

  • @MildlyArdvark
    link
    56 months ago

    Det er lidt tosset men ikke noget der bringer mit pis i kog - måske fordi jeg bare kan arbejde hjemmefra.

    Men er årsagen ikke bare at de ikke fik ryddet og saltet i tide?

    • @EvilCartyen
      cake
      OPM
      link
      76 months ago

      Problemet er, at lærere og pædagoger ikke kan komme på arbejde, busserne kører ikke og ingen kan cykle nogle steder hen. Dvs. jeg kan ikke tage på kontoret, og jeg skal i øvrigt gå op og aflevere og hente børn på isglatte fortove fordi der ikke er ryddet.

      Og det er kun Aarhus, så vidt jeg kan høre på mine kolleger. Hvordan kan Danmarks andenstørste by være drevet så dårligt?

      • @farsinuce
        link
        66 months ago

        Aarhus Kommune overrasker.

        Min kollega kunne fortælle samme historie. Det tog hende 2 timer ekstra at komme med bus fra Aarhus til Harlev her til morgen.

  • @Jramskov
    link
    56 months ago

    Jeg ved de har købt 20 nye traktorer til bla. dette formål, desværre fejlede seks af dem allerede tilbage i december da de var på vejene første gang - noget med hydraulikken så vidt jeg har forstået det. De er sendt retur til leverandøren, så de er vist desværre kraftigt udfordret på materiellet 😕

  • @bstix
    link
    English
    46 months ago

    Snerydningen i Randers er også under al kritik. Det er helt tydeligt hvor kommunegrænsen er når man kører ind fra andre kommuner.

    Årsagen er at budgettet er blevet skåret ned hver gang en borgelig borgmester har lavet budget, og social demokraterne har heller ikke øget det i mellemtiden.

    Det er altså helt bevidst dårligt fra politisk side.

  • @Marand
    link
    36 months ago

    Jeg har faktisk ikke oplevet de store problemer i Aalborg, men prøver også at holde mig fra vejene disse dage så har nok ikke det store overblik. Det var sikkert kaos de første par dage