• Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    thebitterdane at 2023-07-05 11:59:15+00:00 ID: jqqw078


    Helt enig, især i det sidste du skriver med partnere. Især så de ikke bare hænger ud i VIPen, men bliver tvunget ud i kulturen.

    En mulighed er vel at den inviteret skal redegøre for, hvorfor han skal have ekstra med. Synes det er for tyndt hvis kulturordføreren alene skal traffe beslutninger, på baggrund af dens oplevelse, som næsten helt sikkert vil blive formidlet videre i subjektivt.

    Der må være noget forskning der peger på et balanceret antal personer der skal til, for at traffe en beslutning. Et eller andet må de vel lave på RUC (siger DTU alumnien). Men man skal jo åbenbart passe på med at bruge videnskab i deres kaffeklubber.

    • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      1
      ·
      1 year ago

      TroeLar at 2023-07-05 12:46:14+00:00 ID: jqr0ynh


      Så kunne den slags invitationer vel som regel gives til partiernes kulturordførere som gruppe, så de ikke skal deltage alene.

      Kulturordføreren skal vel heller ikke som sådan træffe beslutningerne for et parti, men være partiets go-to om emnet.

      Er man bange for, at partikollegerne får et ensidigt eller dårligt indtryk pga. ordføreren, så står det også frit for at afholde møder med politikere og fortælle om ens arbejde - uden at invitere til et arrangement.

      Hvis der blev lavet en informationsmøde hos Det Kongelige Teater, hvor man fik information om planer og måske en præsentation (dvs. Powerpoint, ikke en forestilling) fra nogle af de udøvende om et udvalgt emne, så kunne man da sikkert godt få en 10-20+ politikere til at troppe op til kaffe og kage. Og så var det vist helt inden for skiven.

      Man kan vel godt oplyse om en kulturel aktivitet uden at det foregår via aktiv deltagelse.