• Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    OldtimeRUNESCAPER at 2023-07-05 06:01:53+00:00 ID: jqq4gt7


    Skulle til at lave et opslag men har nu lært at søge i subreddits ‘‘self-five’’

    Hørte om dette i radioen i går i mens jeg var på arbejde, hvor en politiker blev interviewet, husker desværre ikke hans navn. Han sagde noget i retningen af, at det så han ingen problem i, at det jo var vigtigt for politikerne at have fri adgang til den her slags, så de kunne komme og kvalitets tjekke i ny og næ, og han fandt at danskerne ville se det rigtige i netop det.

    Jeg ved godt at politikere sådan generelt er lidt fjern fra den virkelige verden, vidste dog ikke det var så slemt, og det bekræfter mig i den fornemmelse jeg har at vi kan begynde at snakke om skellet mellem top-politikere og vælgerne er blevet for stort. De så ude af trit med en almindelig hverdag, almindelige mennesker og er kommet for tæt på industri, lobbyisme og elite at sådan kommentar næsten giver kuldegysninger.

    At modtage gratis billetter er som sådan ikke et problem i sig selv, og alle politikere er ikke korrupte, men moralsk er det forkert, det signalet og tvivlen om korruption der gør, at sådan noget her burde automatisk slet ikke være en ting, det skal ikke være okay.

    Godmorgen, så blev det tirsdag…

    • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      1
      ·
      1 year ago

      Plastic-Rhubarb3815 at 2023-07-05 06:59:01+00:00 ID: jqq8yf2


      Brask er nyvalgt. Det her handler ikke om at magt korrumperer men om dn menneskelige natur. Mange bliver fristet af gaverne og selvfølgelig påvirket.

      Derfor har vi regler for det her - og de måtte gerne være meget skrappere!

      • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
        link
        fedilink
        dansk
        arrow-up
        1
        ·
        1 year ago

        OldtimeRUNESCAPER at 2023-07-05 07:02:45+00:00 ID: jqq98p5


        Jamen enig, synes vi har haft nok små som store sager der beviser netop at der skal være helt klare og tydelige regler om at det slet ikke må forekomme.

        Er ikke enig i at det første du skriver. Magt og penge er de 2 ting der kan ændre selv det mest ærlige og anstændige menneske.

    • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      1
      ·
      1 year ago

      kimniels at 2023-07-05 13:39:28+00:00 ID: jqr7c76


      Det var Leon Milo fra Moderaterne de interviewede i P1 morgen - stod selv i badet og var halvforarget over at han antog det som en måde at kvalitetstjekke kulturen, også selvom det altid var fire billetter så venner og familie kunne komme med.