Jeg vil gerne dele et tip, fordi jeg kan se at mange her i nabolaget åbenbart ikke kender det.

De fleste gør sådan: Hækken klippes, affaldet rives sammen, bunkerne læsses på trillebør og trillebøren tømmes på traileren, og til sidst skal traileren tømmes med rive, kost og skovl på genbrugspladsen.

Nej nej nej, prøv lige at høre her:

Det vigtigste redskab til hækklipning er … 2 stk. presseninger. De billige fra Harald Nyborg kan fint bruges.

Den ene pressening lægges i traileren. Den skal bare ligge der.

Den anden lægges under hækken der hvor du klipper. På den måde falder affaldet direkte ned på presseningen. Når den er godt fuld, så løfter man lige alle hjørner og slæber den over på traileren. Hvis der meget så kan man lige vende den og fortsætte med næste del af hækken. Alternativt kan man købe flere presseninger og bare smide dem alle på traileren.

Ellers, når traileren er fuld, så køres der til genbrugspladsen hvor hele læsset kan trækkes ud med trailer-presseningen og vendes over på pladsen.

På den måde slipper man for at have fat i det flere gange for at læsse det på, det er utroligt nemt at få læsset af igen, og traileren er stadigvæk pæn og ren bagefter. Det sparer mig for ca. en times arbejde.

God fornøjelse med hækklipningen.

  • ristedeløgne
    link
    71 year ago

    Vi bruger gamle bigbags fra dengang vi fik leveret træflis. Vi har ikke nogen trailer men der kan være ca 2 bigbags i en Yaris hvis man ikke overfylder dem, og bagsædet er klappet ned.

  • @SorteKaninMA
    link
    71 year ago

    Hvordan oversætter man “Life Pro Tips” på dansk?

    • @bstixOP
      link
      61 year ago

      Jeg tror ikke der findes et community til det, men jeg ved heller ikke hvor meget content den ville få.

      Jeg beklager hvis havearbejde ikke hører til her, men hækken er i hvert tilfælde noget jeg selv kan gøre bedre og billigere i forhold til de gange hvor jeg har forsøgt at betale mig fra det.

      • @SorteKaninMA
        link
        61 year ago

        Jeg beklager hvis havearbejde ikke hører til her

        Det hører selvfølgelig til her! Min kommentar var slet ikke ment som en “passer det her ikke bedre her”, men bare som “det her er godt nok et life pro tip!”.

  • @rustonium
    link
    51 year ago

    Et af de tips hvor man siger til sig selv “hvorfor er jeg ikke kommet i tanke om det noget før?”. Tak fremmede!

  • @tudifrudi
    link
    41 year ago

    Det lyder virkeligt smart. Vi har rigtigt meget hæk. Rigtigt rigtigt meget hæk. Det meste klipper vi, kører over med havetraktoren, og blæser ind i hækken med en løvblæser. Det er selvfølgelig ikke muligt for alle, jeg synes din løsning er super smart!

    • @bstixOP
      link
      31 year ago

      Ja det er fedt hvis man kan bruge det på den måde. Jeg ville ønske jeg havde plads til et naturhegn hvor jeg kunne smide det, men det er umuligt her midt i byen.