Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.
Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det
Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.
Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .
God lille-fredag og bon appétit!
Jeg bryggede jo øl for første gang for et par uger siden, hvorfra jeg gemte den brugte malt, så jeg kunne bage med den. Det fik jeg så gjort i dag, som resulterede i et skønt surdejsbrød, hvor der også røg en del rugmel i da jeg løb tør for hvedemel. Det har så gjort at brødet nærmest er midt mellem et rug- og hvedebrød, men det har nu stadig en lækker konsistens.
Jeg glæder mig i øvrigt til at få smagt på øllen en gang i næste uge :)