EU skal fjerne sin varslede told på amerikansk whiskey. Ellers vil USA læge told på europæisk vin, champagne og andre alkoholiske drikke på 200 procent.
Hvis det er neat whiskey så tyer jeg også selv oftest til en single malt Scotch, det er bare bedre ;)
En Bourbon har dog en sødme og nogle noter af vanilje og nødder som gør dem særdeles velegnet til cocktails. Årsagen er bl.a. det tørre klima de laves i, hvilket der ikke er mange steder i verden der kan replikere. Man kan måske kompensere med fx lidt nødde bitter sammen med en canadisk whiskey, men det får jeg testet i weekenden.
Som en der normalt kun drikker single malt whisky, hvad gør så bourbon så godt og kan det ikke evt. erstattes med irsk whiskey?
Hvis det er neat whiskey så tyer jeg også selv oftest til en single malt Scotch, det er bare bedre ;)
En Bourbon har dog en sødme og nogle noter af vanilje og nødder som gør dem særdeles velegnet til cocktails. Årsagen er bl.a. det tørre klima de laves i, hvilket der ikke er mange steder i verden der kan replikere. Man kan måske kompensere med fx lidt nødde bitter sammen med en canadisk whiskey, men det får jeg testet i weekenden.
Det lyder godt 👍
Hvis ikke det lykkedes kan du prøve at kigge på danske, der findes efter hånden mange som Stauning Whisky og Braunstein.
https://stauningwhisky.com/da/collections
https://braunstein.dk/portfolio/whisky/
Ellers er der også svensk som Macmyrra. https://www.mackmyra.se/produkter
Men det kan godt være at de er mere som de skotske og egner sig bedst til at drikke rent 😀
Så vidt jeg husker har Stauning Whisky opskrifter på en hel række cocktails.
https://stauningwhisky.com/da/blogs/cocktails
Så er det bare at gå ombord 😉
Ja der må siges at være nok at afprøve