Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.
Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det
Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.
Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .
God lille-fredag og bon appétit!
Langtidsstegt nakkefilet med sovs og kartofler til aftensmad. Jeg klager altså ikke når man kan få 2,5 kilo nakkefilet til 100 kr i Bilka!
Okay, efter faktisk at have spist (det blev til sen aftensmad i dag), så må jeg indrømme at det blev til en blanding mellem nakkefilet og pulled pork. Den fik 4 timer ved 140 grader i en stegepose, og kom ud ved 90 grader. Så jeg burde nok have forudset det ;)