Så er Beeper tilgængelig for alle. Beeper er en chat-klient baseret på Matrix, der samler mange chatklienter i én klient, ved snedig brug af Matrix Bridges. Der er ligesom Adium og Trillian i gamle dage, hvor XMPP herskede på chat-havene, men altså uden XMPP.

Det er fornemt. Jeg har smidt WhatsApp, Signal, Slack, SMS, og Telegram ind i min Androidtelefon, og det virker indtil videre helt fantastisk, må jeg sige.

Een app, til størstedelen af de chatplatforme jeg bruger. What’s not to like?

Beeper er gratis (hvilket er nyt), frit tilgængeligt (der var et invite-program og en lang venteliste indtil i dag), og de er blevet opkøbt at Automattic (dem der står bag Wordpress). Over tid er tanken at udvikle en abonnementbaseret ordning, hvor det bl.a. vil være muligt at have flere WhatsApp-konti, men abonnnementordningen bliver vist mest rettet mod virksomheder.

Prøv det, jeg tror du vil kunne lide det.

  • @letrasetOP
    link
    32 months ago

    Jeg kan godt se min entusiasme var lidt blind, men jeg var ganske enkelt så spændt på endelig at prøve det.

    Deres closed-source app er muligvis ikke nogen god idé på længere sigt. Det bedste ville være at self-hoste deres bridges, som er open-source, og så bruge Element som klient istedet, eller en af de andre Matrix-klienter derude. Så behøver man ikke bekymre sig om det.

    Jeg tror jeg vil prøve at bruge det i en periode, og se hvordan det virker for mig. Om bekvemmeligheden er stor nok til at gå på kompromis med andre ting. Jeg er villig til at risikere mine konti, for at prøve dette alternativ til, at have mange apps til at kommunikere med.