Konen og jeg overvejer en tur til Aalborg og Skagen. Jeg har været på Skagen før for mange år siden og husker at der var meget omkring kunst og malerier, men vi er egentlig ikke så meget til kunstmuseer og den slags.

Hvad bør man se eller lave når man tager til Aalborg og Skagen? Nogen forslag?

  • @Underbroen
    link
    5
    edit-2
    3 months ago

    Der er mange mange gode bud i tråden, så jeg vil lige give et par +1 Lindholm Høje - både udsigten fra højen, landskabet med stensætninger og museet er besøg værd. Deres smørrebrød er i øvrigt også virkelig fint om end lidt dyrt. Basement Bar - jeg boede lige ved siden af og det var min go-to: brætspil og god øl, what’s not to like. Jeg vil anbefale deres egne øl (Y Not brewing), som man ikke kan købe andre steder, på det varmeste.

    Aalborg er den by i Danmark med flest restauranter per indbygger og der er virkelig mange gode, som også nævnt i tråden. Jeg vil dog tilføje Textur, som virkelig har været en god oplevelse de gange jeg har været der. Tre retter med vin eller sagt til 333kr, fire retter til 444 og fem til 555. Hvis du/I er til restaurantoplevelser er Alimentum og TABU også gode bud.

    Hvis I er til moderne kunst er Kunsten et besøg værd, de har en solid samling af Jorn, Kvium og æh… Trampedach? Og så ligger det flot.

    Skagen Kunstmuseum er must hvis I tager den vej, fordi der er mange klassikere I vil genkende fra danskundervisningen. Turen til Grenen synes jeg altid er besøg værd og Råbjerg Mile er et overset besøgsmål.