• DannebotOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    18 months ago

    SkamfuldKoedspiser at 2023-11-04 16:04:12+00:00 ID: k7swtx2


    Altså de burde vel kunne overføre dig men det er en anden diskussion. Jeg har selv flyttet mig over 700 km for jobs.

    Jeg har endnu tilgode at høre om livsnødvendigt ikke tilskudsberretiget medicin. Så derfor er en antagelse på 256 kr / md meget god.

    • DannebotOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      18 months ago

      Ecstatic-Yam6941 at 2023-11-04 16:23:31+00:00 ID: k7szum5


      De kan flytte mig, men så kan du forvente, at der skal sættes yderligere et par år på min sagsbehandling. Er det en god løsning? ´Så kan du jo slappe af og glæde dig over at jeg har råd til et luksuriøst liv i grindsted på dine penge, mens at jeg har mistet forbindelse til alt der hedder venner og familie og at jeg skal vente yderligere 2 år på at komme nogen steder i forhold til min sag på jobcenteret. Ydermere, er det en ungdomsbolig, og fordi jeg ikke er under uddannelse, må jeg ikke bo der.

      Jeg er mentalt handicappet og har ikke de samme resurser som dig. Ydermere, afhænger jeg af bostøtte, som jeg kun er blevet bevilliget i min kommune, hvilket ikke bare kan overføres fra kommune til kommune uden at der går månedsvis, hvis ikke årevis af sagsbehandling. Jeg er lige så stille ved at have fundet ud af hvordan jeg skal strukturere min hverdag, så jeg kan finde ud af at lave mad til mig selv og tage mig af helt basale ting, samtidigt med, at jeg arbejder, så jeg kan stoppe med at modtage handicaphjælp på et eller andet tidspunkt, når at kommunen mener, at jeg er færdig.

      Nej, jeg får ikke livsnødvendig medicin og det er relativt tæt på, prismæssigt, men jeg synes stadig at du gør dig meget klog på andres vegne.

      Jeg syer mit tøj når det går i stykker, spilder ikke penge på spil eller misbrug, køber aldrig nye dyre ting eller noget og har ikke for over 5000kr. i ejendele og har aldrig nok til at leve komfortabelt. Det er fattigdom. Uanset hvad.

      • DannebotOPMB
        link
        fedilink
        dansk
        18 months ago

        SkamfuldKoedspiser at 2023-11-04 17:03:33+00:00 ID: k7t6673


        Jamen så lyder det til at du vælger at bruge pengene sådan at du kun har 1300 til mad hvert måned.

        Du lyder til at kunne skrive nogenlunde. Der er jobs til transskription. Du kan sy. Det kan der også laves penge på. Du kan sikkert også engelsk nogenlunde. Oversættelse.

        Jeg mener bare ikke at der er folk så dårlige at de ikke er til andres nytte og at man altid kan spare penge. Penge er altid en begrænsende resurse og der skal altid prioriteres.

        • DannebotOPMB
          link
          fedilink
          dansk
          18 months ago

          Ecstatic-Yam6941 at 2023-11-04 17:13:29+00:00 ID: k7t7suy


          Skal jeg tage en uddannelse i nogle få måneder, for så at droppe ud, for at kunne spare penge på husleje? Det er sindssygt. Ja, selvfølgeligt, er der en vis grad af spild.

          Jeg er allerede i ubetalt praktik og kan ikke tjene mere på arbejdsmarkedet, end jeg gør på uddannelseshjælp. Jeg har været i 2 jobs, som kommunen har sendt mig ud i og udviklet stress og belastningsdepressioner på grund af det, samt forsøgt 2 uddannelser. Min maksimale arbejdsindsats, hvis at jeg skal kunne have et socialt liv og nogen som helst form for tilfredsstillelse med mit liv, er ca. 10 timer i ugen. Ellers mister jeg færdigheder og kan ikke andet end at arbejde

          Jeg har autisme. Det bliver aldrig bedre. Jeg kan ikke blive 3,75x bedre til at mestre mit liv, så jeg ikke er en dødvægt på samfundet i en eller anden grad.

          Jeg gider bare ikke at spare de små glæder jeg kan have i livet, som ikke at vågne hele vinterhalvåret, om natten, på grund af at jeg fryser, fordi jeg skal spare penge på varme.

          Jeg er enig i at penge er en resurse. Jeg kunne også leve af havregrød, bælgfrugter og vitaminpiller, men det bliver man absolut sindssyg af. Jeg kan ikek forstå hvorfor at man ikke kan unde folk et nogenlunde ordentligt hjem eller en sund kost, som faktisk giver dem glæde. De holder jo ikke dejlige ferier eller gør alle mulige andre fede ting.