• Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    8 months ago

    SkamfuldKoedspiser at 2023-11-04 17:03:33+00:00 ID: k7t6673


    Jamen så lyder det til at du vælger at bruge pengene sådan at du kun har 1300 til mad hvert måned.

    Du lyder til at kunne skrive nogenlunde. Der er jobs til transskription. Du kan sy. Det kan der også laves penge på. Du kan sikkert også engelsk nogenlunde. Oversættelse.

    Jeg mener bare ikke at der er folk så dårlige at de ikke er til andres nytte og at man altid kan spare penge. Penge er altid en begrænsende resurse og der skal altid prioriteres.

    • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      1
      ·
      8 months ago

      Ecstatic-Yam6941 at 2023-11-04 17:13:29+00:00 ID: k7t7suy


      Skal jeg tage en uddannelse i nogle få måneder, for så at droppe ud, for at kunne spare penge på husleje? Det er sindssygt. Ja, selvfølgeligt, er der en vis grad af spild.

      Jeg er allerede i ubetalt praktik og kan ikke tjene mere på arbejdsmarkedet, end jeg gør på uddannelseshjælp. Jeg har været i 2 jobs, som kommunen har sendt mig ud i og udviklet stress og belastningsdepressioner på grund af det, samt forsøgt 2 uddannelser. Min maksimale arbejdsindsats, hvis at jeg skal kunne have et socialt liv og nogen som helst form for tilfredsstillelse med mit liv, er ca. 10 timer i ugen. Ellers mister jeg færdigheder og kan ikke andet end at arbejde

      Jeg har autisme. Det bliver aldrig bedre. Jeg kan ikke blive 3,75x bedre til at mestre mit liv, så jeg ikke er en dødvægt på samfundet i en eller anden grad.

      Jeg gider bare ikke at spare de små glæder jeg kan have i livet, som ikke at vågne hele vinterhalvåret, om natten, på grund af at jeg fryser, fordi jeg skal spare penge på varme.

      Jeg er enig i at penge er en resurse. Jeg kunne også leve af havregrød, bælgfrugter og vitaminpiller, men det bliver man absolut sindssyg af. Jeg kan ikek forstå hvorfor at man ikke kan unde folk et nogenlunde ordentligt hjem eller en sund kost, som faktisk giver dem glæde. De holder jo ikke dejlige ferier eller gør alle mulige andre fede ting.